Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası

Konya'da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Judo Şampiyonasında, Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinden Semanur Erdoğan (15), 70 kilo kategorisinde birinci oldu.

Konya'da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Judo Şampiyonasında, Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinden Semanur Erdoğan (15), 70 kilo kategorisinde birinci oldu.

Şampiyona, 81 ilde gerçekleştirilen müsabakalar sonucu birinciliği kazanan sporcuların katılımıyla 27-28 Nisan'da Konya'da yapıldı.

Bursa'yı 70 kilo kategorisinde temsil eden Erdoğan, tüm rakiplerini yenerek birinciliği kazandı.

Daha önce Ümitler Avrupa ve Türkiye şampiyonluğu dereceleri bulunan Erdoğan'ın başarısı, Judo Federasyonunun resmi internet sitesinde "Altın Kız Sema" başlığıyla duyuruldu.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Mehmet Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, Semanur Erdoğan ile gurur duyduklarını ve ona her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.

Onun daha büyük başarılar kazanacak zeka, yetenek, güç ve her şeyden önemlisi güzel ahlaka sahip olduğunu belirten Türkmen, "Tüm spor branşlarında olduğu gibi judoya da çok önem veriyoruz. Öncelikle kızımızın ailesini, yetişmesi konusunda emeği geçen antrenörü İsmail Yıldız'ı ve özverili çalışmalarıyla her takdire layık olan beden eğitimi öğretmenimiz Bekir Gülırmak'ı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" ifadesini kullandı.

Muhabir: Hurşit Topal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: