Okullar arası satranç turnuvası sona erdi

Kocasinan 4. Eğitim Bölgesi'ndeki okullar arasında düzenlenen 1. Satranç Turnuvası sona erdi.

Kocasinan 4. Eğitim Bölgesi'ndeki okullar arasında düzenlenen 1. Satranç Turnuvası sona erdi.

Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu'nda düzenlenen final müsabakalarına, okul müdürleri, okulların satranç kulübü öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Turnuvada, yıldızlar kategorisinde Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu'ndan Batuhan Kılıçkaya birinci, İnönü İlköğretim Okulu'ndan Tolgahan Öcal ikinci, Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu'ndan Şahin Genel ise üçündü oldu.

Minikler kategorisinde ise birinciliği Selçuk İlköğretim Okulu'ndan Yasin Çatal, ikinciliği Beyazşehir İMKB İlköğretim Okulu'ndan Merve Şahindaş, üçüncülüğü Ahmet Paşa İlköğretim Okulu'ndan Fevzi Can Sandık elde etti.

Reklam
Reklam

Gençler kategorisinde de Argıncık Lisesi öğrencilerinden Sinan Özdil birinci, Derya Mutlu ikinci, Hamza Deniz Mutlu da üçüncülüğü kazandı.

Dereceye giren öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz