Okullar Arası Sportif Faaliyetlere Devam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde İl Milli Eğitim müdürlüğü ile birlikte...

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde İl Milli Eğitim müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa yürütülen 2012-2013 Okul Spor faaliyetleri devam ediyor.

Yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte sportif faaliyetlere ağırlık verdiklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “İl Milli Eğitim Müdürlüğüyle ortaklaşa olarak yürüttüğümüz sportif faaliyetler kapsamında Gençler Kategorisinde; futbol, basketbol ve voleybol branşlarında 113 takımla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. amacımız eğitim öğretim yılı içerisinde öğrencilerimizin sadece ders çalışarak değil sportif faaliyetler ve aktivitelerde katılarak daha iyi gelişimlerine yardımcı olmaktır. Bu konuda il müdürlüğü olarak spor yapmak isteyen başta örgencilerimiz olmak üzere, gençlerimize ve tüm halkımıza tesislerimizi görevlendirdiğimiz antrenörlerimizle birlikte hizmetlerine sunuyoruz. Sağlıklı bir gelecek için herkesi spor yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz