Okullar Atık Pil Toplamak İçin Yarıştı

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve Bozüyük Belediyesi iş birliği ile okullarda başlatılan...

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ve Bozüyük Belediyesi iş birliği ile okullarda başlatılan atık pil toplama yarışması sona erdi.

Bilecik il genelinde başlatılan ve TAP'ın geleneksel hale getirdiği okullar arası pil toplama yarışması okullar ve özellikle de öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Yarışmanın sona ermesiyle birlikte Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan tüm okullar tek tek gezilerek toplanan atık piller TAP'a teslim edilmek üzere imza karşılığı teslim alındı. 1 Kasım 2011 tarihinde başlayan ve 30 Nisan 2012 tarihinde sona eren ödüllü yarışma sonunda il genelinde en fazla pil toplayarak 1. olan okula masa tenisi takımı, 2. olan okula satranç takımı ve 3. olan okula da spor seti hediye edilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: