Okullar Başladı Öğrenci Servisleri Harekete Geçti

Birinci sınıf ve anasınıfı öğrencileri, 2012-2013 Okula Uyum Programı çerçevesinde bir hafta önceden okula başlamasıyla...

Birinci sınıf ve anasınıfı öğrencileri, 2012-2013 Okula Uyum Programı çerçevesinde bir hafta önceden okula başlamasıyla birlikte öğrenci servisleri de harekete geçti.

Yozgat'ta özel öğrenci servisleri 2012-2013 eğitim öğretim yılında taşıyacakları öğrencilerin kayıtlarına başladı. Yozgat'ta 7 yıldır öğrenci servisliği yapan Adnantur Öğrenci Servisi sahibi Adnan Ertuğrul, 2012-2013 eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen, veli, servis sürücüleri ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, "Öğrenci servis sürücüleri olarak birinci önceliğimiz ve amacımız, tüm öğrencileri sağ salim, en rahat ve güvenli bir şekilde evlerinden alıp okula, okuldan alıp evlerine bırakmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Servis olarak kendilerini 4+4+4 eğitim sistemine göre ayarladıklarını dile getiren Ertuğrul,”İlköğretim okullarının tamamı aynı saatte girip çıktığı için servisler olarak biraz daha zorlanacağız. Milli Eğitim Müdürlüğünden isteğimiz her okulu aynı saatte değil de 5-10 dakikalık farklarla girmesi daha kolay servis yapmamızı sağlayacaktır” diye konuştu.

Mazot ve benzine gelen zamlardan dolayı servis ücretlerini 70 TL olarak belirlediklerini ifade eden Ertuğrul, “Öğrenciler servislerle okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelmektedir. Okula servisle giden öğrenciler daha sosyal olurken, eve gidip gelişlerinde yorulmadığı için derslerine daha fazla konsantre olmaktadırlar” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: