"Okullar Hayat Olsun" projesi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" projesinin Sivas'ın Doğanşar ilçesinde uygulanması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye arasında işbirliği

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" projesinin Sivas'ın Doğanşar ilçesinde uygulanması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Proje uygulama protokolü, Doğanşar Belediye Başkanı Halil Balık'ın makamında imzalandı. Protokolü, Belediye Başkanı Halil Balık ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Hüseyin Karataş imzaladı.

Protokol çerçevesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belediyeyle iş birliği yaparak okulları vatandaşların hizmetine sunmayı planladığı ifade edildi. Okulların dersliklerinin, kütüphanelerinin, bilgi teknolojileri sınıflarının, çok amaçlı salonlarının, konferans salonlarının, spor salonlarının ve bahçelerinin vatandaşların istifadesine sunulmasının planlandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Belediyenin, seminerler ile güreş, el sanatları, arıcılık, halk oyunları, aşçılık, bilgisayar kursu ve benzeri etkinliklerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne destek vereceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: