"Okullar Hayat Olsun" Projesi

ANTALYA (AA) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okullar hayat olsun" projesinin il yönetim kurulu toplantısı yapıldı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okullar hayat olsun" projesinin il yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Muratpaşa Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Antalya'nın göç alan bir il olduğunu, diğer illere göre eğitimde daha üretken olunması gerektiğini söyledi. Kent nüfus yoğunluğuna bağlı olarak il eğitim başarısının arttırılması için birçok çalışmaya imza atıldığını kaydeden Gülay, "Yapılan çalışmalar neticesinde sonuçlar sevindirici. Öğrencilere yönelik çalışmaların yanı sıra halk eğitim merkezleri aracılığılya aile eğitimlerine ağırlık veriliyor. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Konuşmanın ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hami Dorul, Antalya Orman Müdürlüğü temsilcisi Zafer Kılıç Görgülü ile Kepez Belediye temsilcisi Muzaffer Durmuş, proje kapsamında kentte yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: