Okullar Masa Tenisinde Yarıştı

 Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi Teşvik Müsabakaları yapıldı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Masa Tenisi Teşvik Müsabakaları yapıldı. Yakutiye Spor Salonu’nda 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen müsabakalar yoğun ilgi gördü. Müsabakalara 40 okuldan 160 sporcu katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, şube müdürleri Şinasi Polat, Fuat Taşkesenligil, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş da müsabakaları izledi. Arısoy, Umut Toprak isimli minik masa tenisçisi ile gösteri maçı yaptı. Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, Arısoy’a desteklerinden ve masa tenisine olan ilgisinden dolayı teşekkür ederek, "Masa tenisi Erzurum’da çok önemli bir vizyon kazanmıştır. Yoğun çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: