Okullara Alınacak Geçici İşçiler Kurayla Belirlendi

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Miilli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara alınacak 15 kişi noter huzurunda kurayla...

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, Miilli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara alınacak 15 kişi noter huzurunda kurayla tespit edildi.

81 kişinin müracaat ettiği iş için alınacak 15 asil ve 15 yedek aday kurayla belirlendi. TSO Gazi İlköğretim Okulu salonunda yapılan kurayla alınan geçici işçiler 31 Aralık 2012 tarihine kadar Gemlik"teki çeşitli okullarda görevlendirilecek. Çalışacakları 2 buçuk aylık süre içinde sigorta primleri ve ücretleri İş-Kur tarafından ödenecek.

15 asil aday 17 Ekim Çarşamba akşamına kadar milli eğitime müracaat edip iş başı yapabilecek. Sigortası devam eden adayların işe alınmayacağı bildirilen personel alımında 15 asil aday arasından müracaat etmeyeceklerin yerine sırası ile yedeklerden alınacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz