Okullara Mobilya Desteği

Erzincan Belediyesi’nin kendi atölyelerinde ürettiği çiçeklikler, çiçeklikli banklar, çöp kovaları, kamelya ve pergolelerin ardından, okullar...

Erzincan Belediyesi’nin kendi atölyelerinde ürettiği çiçeklikler, çiçeklikli banklar, çöp kovaları, kamelya ve pergolelerin ardından, okullar için kürsü yaparak ihtiyacı olan okullara dağıtıldı.

Erzincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen mobilyalar kent genelinde uygun yerlere yerleştiriliyor. Tasarımları da atölye ustaları tarafından gerçekleştirilen çiçeklikler, çiçeklikli banklar, çöp kovaları, kamelya ve pergoleler kente estetik katıyor. Belediye bununla da yetinmiyor. Elindeki atıl bankoları yenileyerek okullara hediye eden belediye, bir çok okulda ihtiyacı karşılıyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün bağlı olduğu Belediye Başkan Yardımcısı Sami Mollaoğulları yaptığı açıklamada eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Mollaoğulları; “Atölyelerimizde ürettiğimiz mobilyalar ile kente yeni bir görünüm kazandırdık. Mobilyalar tamamen atölyelerimizde üretiliyor. Bunlar tasarımından imalatına kadar tamamen bize ait özgün ürünler. Biz bu ürünleri kamunun ortak kullanımına sunuyoruz. Bu maksatla okullara da mobilya desteği sağlıyoruz. Elimizde atıl durumda bulunan bankoları yenileyerek okullara danışma bankosu olarak dağıtıyoruz. Eğitim kurumlarına desteğimiz okul bahçelerini yenilemekten, engelli sıralarına, okullara spor alanı kurulmasından, kütüphane gibi sosyal mekanların imalatına kadar bir çok alanda gerçekleşti. İlimizdeki eğitim ve öğretime desteğimiz devam edecek” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: