Okullararası Bovling İl Birinciliği Müsabakaları

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile okullar arasında Bocce, Bovling...

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile okullar arasında Bocce, Bovling ve Dart İl Birinciliği müsabakaları yapılacak.

Bocce, Bowling ve Dart İl Temsilciliği'nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan ‘Küçükler-Yıldızlar (Kız-Erkek) Okullararası Bowling Müsabakaları, 23-24 Şubat 2013 tarihlerinde Adıyaman Üniversitesi Dibek Park Bowling Salonu'nda yapılacak. Adıyaman’da bütün branşlarda faaliyet gösterildiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “İlimiz ve çocuklarımız adına faydalı olacağını düşündüğüm bu organizasyona halkımızın gerek yarışmacı, gerekse de izleyici olarak katılmalarını bekliyorum. Bu tür organizasyonlar izleyenleriyle birlikte güzel olmaktadır. Ben bu organizasyona katılacak olan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz