Okullararası Taekwondo Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Kastamonu Başarısı

13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Okullararası Türkiye Taekwondo Şampiyonasına Kastamonu, büyük bir başarı...

13-17 Mayıs 2013 tarihleri arasında Konya’da düzenlenen Okullararası Türkiye Taekwondo Şampiyonasına Kastamonu, büyük bir başarı örneği gösterdi.

Kastamonu’dan 44 kilogram bayanlarda Taşköprü Belediye Ortaokulu öğrencisi Kübra Korkmazer, Türkiye ikincisi, 44 kilogram bayanlarda İğdir Ortaokulu öğrencisi Eda Derya Çekmece ve 51 kilogram bayanlarda Şehit Şerife Bacı Ortaokulu öğrencisi Simge Demircioğlu Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Taekwondo Antrenörleri Abdullah Kuşcu, Ercan Çelik ve İsmail Arıkan, çok önemli üç başarıyla Kastamonu’ya döndükleri için mutlu olduklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: