Okullarda Karne Heyecanı

Tokat'ın Niksar ilçesinde 10 bin 863, Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde ise bin 716 öğrenci karne aldı. Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, 60.

Tokat'ın Niksar ilçesinde 10 bin 863, Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde ise bin 716 öğrenci karne aldı. Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulundaki öğrencilere karnelerini dağıttı. Sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini ve başarı belgelerini veren Yolcu, tüm öğrencilere iyi bir tatil geçirmelerini diledi. Törende konuşan Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Şaban Yavu, "Uzun bir maratondan sonra bu yılki eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Çocuklar artık tatilde eğlenmeyi, gezmeyi hak etti. Yaz tatili boyunca hepiniz eğleneceksiniz, moral depolayacaksınız ve yeni eğitim-öğretim yılına güçlü bir şekilde gireceksiniz" diye konuştu. Karne notları iyi olan öğrencilerin sevinçli olduğu gözlendi. Notları düşük olan bazı öğrencilerin ise üzgün olduğu görüldü. - Üzümlü'de bin 716 öğrenci karne aldı Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde ise bin 716 öğrenci karne almanın heyecanını yaşadı. İlçede eğitim veren 11 okulda bin 716 öğrenciye karneleri dağıtıldı. Karnesini alan öğrencilerden bazıları düşük notlar nedeniyle üzüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: