Okullarda Kıyafet Serbestliği

Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Başkanı Ünal Tunaboylu, okullarda serbest kıyafet uygulaması nedeniyle ticari faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini

Türkiye Okul Kıyafeti Üreticileri ve Satıcıları Federasyonu Başkanı Ünal Tunaboylu, okullarda serbest kıyafet uygulaması nedeniyle ticari faaliyetlerinin durma noktasına geldiğini bildirdi.

Tunaboylu, Gaziantep'te okul kıyafeti üreten sektör temsilcileriyle bir araya geldikten sonra yaptığı açıklamada, okul kıyafeti ya da serbest kıyafet tercihinin ailelerin katılacağı anketle belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Üretilen okul kıyafetlerinin ellerinde kaldığına dikkati çeken Tunaboylu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Okullarda serbest kıyafet uygulaması nedeniyle ticari faaliyetlerimiz durma noktasına geldi. Satışlarımız durduğu için borçlarımızı ödeyemez hale geldik. Üstelik elimizdeki stokların Türkiye'de ve yurt dışında maddi karşılığı da yok. Aynı zamanda yanımızda çalışan birçok işçi kardeşimizi de istemeyerek işten çıkarmak zorunda kaldık. Alınan kararla ülkemizde binlerce esnaf ve işçi mağdur duruma düştü."

Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: