Okullarda okul öncesi çalışmalar başladı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi genelindeki Okullarda yeni eğitim öğretim öncesi yenileme çalışmaları başlatıldı.Alaplı İlçe Milli Eğitim...

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi genelindeki Okullarda yeni eğitim öğretim öncesi yenileme çalışmaları başlatıldı.
Alaplı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Uysal, 5 okulda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği katkılarıyla yenileme çalışmaların devam ettiğini, önümüzdeki günlerde çalışmaların yaygınlaşacağını söyledi.
Karşıyaka İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Zeki Yıldırım, Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda yenileme çalışmaların sürdüğünü belirterek, “3 yıl önce kız yurdu iken Karşıyaka İlköğretim Okulu'na tahsis edilen binanın yeniyenmeye ihtiyacı vardı. Okul içinde yeni 2 sınıf oluşturduk. İl Milli Eğitim Müdürlüğü programı çerçevesinde okul girişini öğretmenler odası, müdür odası, kantin yeri, rehberlik odası, fen laboratuvarı yeniden yapıldı. İhtiyaçlarını karşılamak amacıyla okul aile birliğine velilerimiz ve eğitime gönül veren herkes tarafından yapılacak yardımlara açığız." dedi.
Alaplı Karşıyaka Muhtarı Dündar Yazgan ise Karşıyaka İlköğretim Okulu'nun büyümesi ve çocukların daha iyi bir ortamda eğitim öğretim görmesi için her türlü hizmeti yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz