Okullarda Yangın Tatbikatı Yapılıyor

Sivil Savunma Haftası nedeniyle Tavşanlı’da faaliyet gösteren Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Ortaokulu’nda yangın...

Sivil Savunma Haftası nedeniyle Tavşanlı’da faaliyet gösteren Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Ortaokulu’nda yangın tatbikatları gerçekleştirildi.

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürü Abdullah Ceylan ve Müdür Yardımcısı Abidin Eruslu, tatbikata katılan 500 öğrenciye yangında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Bir itfaiye aracı ile 7 itfaiye personelinin katıldığı tatbikatta ilk olarak çalan sirenlerle birlikte öğrenci ve öğretmenler, 3 dakikadan daha az bir süre içerisinde okulu tahliye etti.

Reklam
Reklam

Tavşanlı Belediyesi İtfaiye Müdürü Abdullah Ceylan öğrencilerin tatbikat esnasında yönelttiği sorulara uygulamalı yanıtlar verdi.

Tatbikatta yangın esnasında binadan tahliye ve küçük çaplı bir yangının nasıl söndürüleceği de uygulamalı olarak gösterildi. Tatbikatta iki öğrenci demir kutu içerisinde yakılan ateşe müdahale etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: