Okulların Tatile Girmesiyle Spor Salonları Çocuklarla Dolup Taşıyor

Okulların tatile girmesinin ardından minik öğrenciler soluğu modern spor salonlarında alarak sevdikleri sporları yapma şansı...

Okulların tatile girmesinin ardından minik öğrenciler soluğu modern spor salonlarında alarak sevdikleri sporları yapma şansı yakalıyor. Son dönemlerde takım sporları yanında ferdi spor dallarına da ilginin arttığı ülkemizde öğrenciler tatili fırsat bilerek spor salonlarını akın ediyor.

Gaziantep’te karate branşının önemli bir gelişim gösterdiğini ifade eden Kizami Spor Salonu Karate Antrenörü Nimet Subaşı, modern spor salonlarının kurulmasının birçok spor dalının da gelişmesine katkı sağladığını ifade etti.

Reklam
Reklam

Son dönemlerde çocuklar ve gençler karate sporuna büyük ilgisinin olduğu bilgisini veren karate antrenörü Nimet Subaşı, özellikle yaz aylarında salonlara olan talebin arttığını açıkladı.

Çocukların spor yapma isteğinin aileler tarafından desteklenmesi gerektiğinin altını çizen Subaşı, “Ailelerin spor yapmak isteyen çocuklarını teşvik etmesi ve bu tür sporların mevsimlik değil, sürekli bir halde yapılması için katkıda bulunması gerekir. Salonumuz karate başta olmak üzere birçok spor branşında çocuklara ve gençlere kapılarını açtı. Ailelerin çocuklara verebileceği en kalıcı özelliklerden birisi onların spor yapma alışkanlığı kazanmaları yönünde desteklerini üzerlerinden çekmemelidir.” dedi.

Okulların tatile girmesinin ardından çocuklarının spor yapmak istediğini ifade eden bazı veliler de çocukların fiziksel gelişimleri için bu tür bu tür sporlara teşvik edilmelerinin şart olduğunu ifade ediyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: