Okulun Duvarlarını Resim Ve Karikatürlerle Süslediler

ERZİNCAN(AA) - Erzincan'ın Çağlayan beldesindeki bir ilkokulun öğretmenleri ve öğrencileri, okul binasının duvarlarını karikatürler ve yağlı boya resimlerle süsledi.

Erzincan'ın Çağlayan beldesindeki bir ilkokulun öğretmenleri ve öğrencileri, okul binasının duvarlarını karikatürler ve yağlı boya resimlerle süsledi. Beldedeki 10 derslikli Çağlayan İlkokulu'nun öğretmenleri ve öğrencileri, resim ve serbest etkinlik dersleri kapsamında, okul binası ve bahçe duvarlarına karikatürler ve yağlı boya resimler çizdi. Duvarlara, geçen eğitim-öğretim yılından bu yana 50'ye yakın resim ve karikatür çizildi. Öğretmenlerinden Pınar Hatipoğulları, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, okulu çocukların ve velilerin ilgisini çekebilecek bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Resim ve karikatürleri, serbest etkinlik derslerimizde ve boş kalan derslerimizde öğrencilerimizle yaptık. Çocuklar okullarını sevsinler diye yaptık. Tüm öğretmenler, öğrenciler ve çalışanlarımız dahil herkesin emeği var. Amacımız, okulumuzu ilgi çekici ve güzel bir hale getirmekti. Onun için başladık ve devam ediyoruz" diye konuştu. Türkay Baykal Güneş adlı öğretmen ise sınıfların içine kadar bu uygulamayı sürdüreceklerini dile getirdi. Öğrenciler de öğretmenleriyle yaptıkları boyama çalışmalarından çok memnun olduklarını ifade ederek, okul duvarlarının renklendiğini ve ilgi çekici hale geldiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz