Okulun Fayanslarını, Müdürü Döşüyor

Alaplı Aşağıday İlköğretim Okulu'nun fayans döşeme ustalığını okul müdürü Servet Çümen yapıyor.

Alaplı Aşağıday İlköğretim Okulu'nun fayans döşeme ustalığını okul müdürü Servet Çümen yapıyor.

Çümen, 2 yıldır Aşağıday'da müdür olarak çalıştığını, sınıf eksikliği dolayısıyla, dört derslik ek bina yaptırdıklarını anlattı. Kendisinin inşaat işçisi olan babasının yanın çalıştığını bu nedenle derslik yapılırken yardım ettiğin anlatan Çümen, "Bazı sınıflarımızda yer döşemesi olmadığı için fayans yapmaya karar verdik. Ustaya verilecek parayı okulun başka ihtiyaçlarında kullanmayı düşündüğümüz için, okulun fayans işlerini yapıyorum. Her sabah okula gelerek köyden birkaç kişinin yardımlarıyla fayans döşüyorum. İşimi severek yapıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Çümen, okulun tadilatının yeni döneme yetiştirileceğini vurgulayarak, yapılan çalışmalar sayesinde öğrencilerin daha nezih bir ortamda öğrenim göreceklerini kaydetti.

Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı/Sinan Özmüş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz