Okulun proje tanıtım sergisi ilgi çekti

30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu proje tanıtımı sergisi gerçekleştirildi.Renkli görüntülere sahne olan sergide, 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahmet Demir “Sosyalcimle Sosyalleşiyorum” ve “Tarihimi Maketleştiriyorum” projeleri büyük ilgi gördü.

30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu proje tanıtımı sergisi gerçekleştirildi.
Renkli görüntülere sahne olan sergide, 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Ahmet Demir “Sosyalcimle Sosyalleşiyorum” ve “Tarihimi Maketleştiriyorum” projeleri büyük ilgi gördü. Öğrenciler Osmanlı askerleri ve Şehit Astsubay Ömer Halis Demir kıyafetleriyle sergide ilgi çekerken sergide ayrıca gerçekleştirilen gezi ve etkinliklerin sinevizyon gösterimi de yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz