"Okulun Sokaktan Farkı Olsun" Projesi

SİİRT (AA) - Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Okulun Sokaktan Farkı Olsun" projesi kapsamında 16 okulda çok amaçlı saha yapıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Okulun Sokaktan Farkı Olsun" projesi kapsamında 16 okulda çok amaçlı saha yapıldı. Kalkınma Bakanlığının desteği ve Siirt Valiliğinin koordinasyonuyla Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Ofisince yürütülen çalışmaya ilişkin bilgi veren proje ofisi çalışanlarından Coşkun Kızılkan, çocuklara okulu sevdirerek, boş zamanlarını sokak yerine okulda geçirmelerini sağlamak için proje hazırladıklarını söyledi. Kızılkan, bu kapsamda uygun görülen okul bahçelerine 16 çok amaçlı saha yapıldığını ifade ederek, "Sosyal Destek Projeleri kapsamında yapılan projenin bütçesi 600 bin lira. Bu, il bazında bütçe olarak en üst sınıra sahip projedir. 12 ay gibi kısa bir sürede hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilere forma, şort, çorap gibi sportif malzemeler de dağıtıldı" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: