Okuma salonlarından 'Güllerin Efendisi' programı

Gökkuşağı Okuma Salonları, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında öğrenci ve velilere yönelik 'Güllerin Efendisi' isimli bir...

Gökkuşağı Okuma Salonları, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında öğrenci ve velilere yönelik 'Güllerin Efendisi' isimli bir program düzenledi. Programda Sonsuz nur kitabından yapılan sınavda dereceye girenlere ödülleri de verildi.

Gökkuşağı Okuma Salonları konferans salonunda düzenlenen programda 'Sonsuz Nur’un Doğuşu' isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Öğrenciler arasında Peygamber Efendimiz (s.a.v.)'e yazılan ve dereceye giren şiir ve kompozisyonlar okundu. Hz. Peygamber (s.a.v.)'in hayatını konu alan Sonsuz Nur kitabından yapılan sınavda dereceye giren öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi.

Reklam
Reklam

Program sonrasında bir konuşma yapan Gökkuşağı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Daldal, benzeri sosyal faaliyetlerin devam edeceğini belirtti. Maddi imkanları kısıtlı olan öğrencilere ellerinden gelen yardımı yaptıklarını belirten Daldal, her alanda öğrencilerle ilgilendiklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz