Okuma Salonu Öğrencileri Duygulandırdı

Ağrı Eğitimciler Derneği bünyesinde bulunan Okuma Salonları öğrencilerin yılsonu törenleri kimi zaman renkli, kimi zaman...

Ağrı Eğitimciler Derneği bünyesinde bulunan Okuma Salonları öğrencilerin yılsonu törenleri kimi zaman renkli, kimi zaman da duygusal anlara sahne oldu. Törende gönüllü öğretmenler ödüllendirildi.

Halk Eğitim Merkezi'nde yapılan törene Belediye Başkan Vekili Şevket Aktaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Bilen, Gençlik ve Spor il Müdürü Mehmet Şafi Erim, Defterdar Ali Osman Karaköse, İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürü Murat Demirkıran,ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Ağrı Eğitimciler Derneği Feyzi Yazıcı yaptığı konuşmada gönüllülük esasına dayanarak yaptıkları eğitim hizmetinin herkesi kapsadığını söyledi. 10 Okuma Salonu'nda 1609 öğrencinin eğitim gördüğünü ifade eden Yazıcı geçen yıl 23 fen lisesi, 44 anadolu öğretmen lisesi ve 327 anadolu lisesini kazanan öğrenci olduğunu söyledi. Bu yıl hedefleri daha da yüksek olduğuna vurgu yapan Yazıcı, çalışkan olup eğitim imkanları kısıtlı öğrenciler her türlü imkanı sağlayarak başarıyı arttıracaklarını dile getirdi.

SODES tarafından desteklenen Okuma Salonu öğrencileri şiir, şarkı, ilahi ve makalelerle davetlileri duygulandırdı.

Yapılan faaliyetleri anlatan sinevizyon gösterimi ardından öğretmen ve öğrencilere ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: