Okuma salonu öğrencisi Anafen sınavında büyük başarı elde etti

Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci, Ufuk salonundaki öğrencilerinden Sümeyye Özdoğan’ın Anafen dershanelerinin Mersin genelinde...

Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci, Ufuk salonundaki öğrencilerinden Sümeyye Özdoğan’ın Anafen dershanelerinin Mersin genelinde yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı İAS’de 492 puan alarak büyük başarı elde ettiğini belirtti.

Öğrencilerinin başarısında birebir ilgilenmenin büyük katkısı olduğunu ifade eden Değirmenci, sunulan imkanlarında gün geçtikçe arttığını kaydetti. Akıllı tahta teknolojisine geçmelerinin öğrenciler için iyi bir fırsat olduğunu dile getiren Değirmenci, “Çukurova Kalkınma Ajansının eğitime destek ve sosyal gelişim projesini uyguluyoruz. Bu proje ile başarı çıtamızı daha yukarılara çıkarmak için gayret gösteriyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Sümeyye Özdoğan’ın babası Ali Özdoğan ise çocuğunun başarısında okuma salonlarının ve öğretmenlerinin katkısının büyük olduğuna işaret etti.

Mersin –Der Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Mirici ise öğrencilerin kaliteli eğitim - öğretim görmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Mirici, hedeflerinin başarı çıtasını yükselterek daha çok öğrenciye hizmet vermek olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz