Okuma salonu öğretmenleri, öğrencilerin annelerini unutmadı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde SODES tarafından desteklenen Işık Okuma Salonu öğretmenleri, öğrencilerinin anneler günü için kutlama...

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde SODES tarafından desteklenen Işık Okuma Salonu öğretmenleri, öğrencilerinin anneler günü için kutlama program düzenledi. Kale Mahallesi Ceylanpınar Caddesi üzerinde bulunan cep sinema salonunda yapılan programa 72 öğrencinin annesi katıldı. Öğrenciler tarafından hazırlanan anne ile ilgili şiir, skeç ve çeşitli etkinlikler annelere sunulurken bir çok anne gözyaşlarına hakim olamadı. Programa katılan tüm annelere karanfil hediye edildi.

Meral Yalav, programa anneler günü dolayısıyla katıldığını belirterek, yapılan etkinliklerden çok etkilendiğini ve bir çok anne gibi kendisinin de gözyaşlarına hakim olmadığını söyledi. Öğrencilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu ifade eden Yalav katkısı olan herkese teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Okuma salonu velilerinden Sara Zencirci de programdan çok keyif aldığını belirterek çocuklarının yanında kendileri ile de ilgilendiklerini bu salonu yapan ve çocuklarını okutan öğretmenlerden çok razı olduklarını söyledi. Anne Sara Zencirci, “Biz razıyız Allah da onlardan razı olsun. Keşke bu hizmetler daha önceden başlasa idi. Keşke daha önceden de çocuklarımız buralara gelseydi. Güvenilir bir ortam. Biz çok seviyoruz. Hizmetlerinden çok memnunuz. Allah ve Peygamber bu insanlardan razı olsun. Sebep olan ve bunu yapanlardan Allah razı olsun. Öğretmenler çocuklarımızla çok yakından ilgileniyor. Bizim evlerimize de geliyorlar.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz