Okuma sevdalıları yarıştı

Bingöl Bahar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bahar Der) ile Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon...

Bingöl Bahar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Bahar Der) ile Bingöl Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, sömestr tatili dolayısıyla kız öğrencilere yönelik okuma yarışması düzenledi.

Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda okuma sevdalısı öğrenciler, bir hafta içinde çeşitli kaynaklardan okudukları kitaplardan yarıştı. Programda ayrıca, en güzel Kur’an-ı Kerim okuma yarışması da yapıldı. Program sonunda duygularını dile getiren öğrenciler, “Bu bir Kur’an aşkıdır, kazanan bu manevi atmosferi soluklayanlardır. Yarıştık, hepimiz kazandık.” dediler.

Reklam
Reklam

Programda katılımcılara bir seminer veren Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi Danışmanlık Ofisi Psikoloji ve Kişisel Gelişim Uzmanı H. Gönül Tuna Gende, ‘Kur’an’ın İnsan Psikolojisine Etkileri’ konulu bir seminer verdi. Program, katılımcılara verilen seminerin ardından sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz