Okuma sevincini pasta keserek kutladılar

Kayseri Özel İstikbal Koleji’nin minik öğrencileri okuma sevinci yaşıyor. Minikler, okuma yazmayı öğrendikleri için yapılan...

Kayseri Özel İstikbal Koleji’nin minik öğrencileri okuma sevinci yaşıyor. Minikler, okuma yazmayı öğrendikleri için yapılan kutlamada pasta kesti. Anne, baba ve öğretmenleriyle bu sevinci paylaşan öğrencilere madalya takıldı.
Özel İstikbal Koleji birinci sınıf öğrencileri, okuma yazma öğrenmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Okulda düzenlenen kutlamada öğrenciler öğretmenleriyle birlikte pasta kesti. Minikler, hazırladıkları şarkı ve şiirleri kutlamada anne babalarına sundu. Okumaya geçen miniklere okul müdürü tarafından ‘okuma madalyaları’ takıldı. Daha sonra okul müdürünün elini tutan bütün öğrencilerle beraber okuma pastası kesildi.
Müdür Salim Aydın, yaptığı konuşmada, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının 18 Eylül Pazartesi günü başladığını hatırlatarak, aradan geçen üç ay içerisinde güzel gelişmelerle mutlu olduklarını belirtti. Aydın, "Okula meraklı gözlerle başlayan mini mini birler artık okumaya geçtiler. Biz İstikbal Koleji ailesi olarak mutluluğumuzu, velilerimiz ve öğrencilerimizle okuma pastamızı keserek paylaştık. Okumaya ilk adımlarını atan öğrencilerimizin heyecanları gözlerinden okunuyor. Hedefimiz okuyan ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek.” dedi.
Öğrenci velileri, çocukların okuma yazmaya geçme heyecanlarını bu organizasyon ile velilerle paylaşan okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz