Okuma yazma kursu ile okul hayat oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Okullar Hayat Olsun' projesi ilk olarak okuma yazma kursu...

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan 'Okullar Hayat Olsun' projesi ilk olarak okuma yazma kursu ile hayata geçti.

Bu kapsamda, Bursa Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nda açılan okuma yazma kursu ile okul, vatandaşlara hayat oldu. Proje kapsamında açılan kursa, okul çevresinde yaşayan 112 vatandaş katıldı.

Proje kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin ikinci kısmında ise okuma yazma kurslarına katılan vatandaşlar için ayrıca bilgisayar kursu açıldı. 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu'nun idareci ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen alan taramasında tespit edilen vatandaşlar kursa davet edildi. Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliğin ikinci kısmında ise kurslara katılan vatandaşlar öncelikli olmak üzere, bilgisayar kullanma kursu açıldı.

Reklam
Reklam

Proje ile okullarının hayat bulduğunu belirten Okul Müdürü İrfan Balta, “Proje kapsamında açılan kurslarımız yoğun ilgi gördü. Bu kapsamda çalışmalarımız devam edecek. Kurslara katılan vatandaşlarımıza ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: