Okuma Yazma Kursunu Başarıyla Bitiren Bayanlar Sertifikalarını Aldı

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Belkıs Sosyal Tesislerindeki bayanlara okuma yazma ve aile eğitim sertifikaları...

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Belkıs Sosyal Tesislerindeki bayanlara okuma yazma ve aile eğitim sertifikaları verildi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan bayan kursiyerler sertifikalarını Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun elinden aldılar.

Şehitkamil ilçesinde 7'den 70'e her kesimin dahil olduğu ve sosyal yaşantının bir parçası haline gelen Sosyal Tesisler özellikle eğitim ve öğretime vermiş olduğu ağırlık sayesinde birçok vatandaşın eğitimine katkı sağlarken aynı zamanda bünyesinde bulundurduğu aile merkezleri ve etüt eğitim merkezleri sayesinde Gaziantep'in yarası olan eğitim sorununa çare oluyor. Belkıs Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte aldıkları eğitimle okuma yazma ve aile eğitimi sertifikalarını alamaya hak kazanan bayanlar sertifikalarını Başkan Fadıloğlu'nun elinden aldılar.

Reklam
Reklam

Sertifikalarını Başkan Fadıloğlu'nun elinden alan bayanlar, okuma yazma öğrendikleri için çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Sosyal Tesislerde okuma yazmanın yanı sıra aile içi eğitim ve sosyal hayata katılım anlamında büyük kazanımlar edindik. Sosyal Tesisler bizim için artık vazgeçilmez oldu. Başkanımıza bu anlamda yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

Sosyal tesisleri de eğitime ağırlık verdiklerini belirten Başkan Fadıloğlu, " Öncelikle yaptığımız her projede eğitimi ön plana çıkartıyoruz. Çünkü Gaziantep'in eğitim anlamında açığını kapatmak istiyoruz. Bu yüzden de faaliyete geçirdiğimiz Sosyal tesislerimizde eğitime öncelik veriyoruz. Burada her yaştan vatandaşımız gelip her anlamda faydalanabiliyorlar. Sosyal tesislerimizi görüyoruz ki çok anlamlı ve faydalı işler yapıyor. Ben burada emeği geçen herkese ve sertifikalarını alan bayanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinlikte temsili gösteri hazırlayan Belkıs Sosyal tesisi Anaokulu öğrencileri birlikte geldikleri annelerine şarkı şiir ve tiyatro oyunu sergilediler. Kılıktan kılığa giren minik öğrenciler etkinliğe katılan herkese eğlenceli dakikalar yaşattılar.

Reklam
Reklam

Etkinliğin ardından bayanlar ve minik öğrenciler Başkan Fadıloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: