Okuma-yazmayı Öğrenmenin Sevincini Aileleri Ile Paylaştılar

Özel Nilüfer Safvet Koleji birinci sınıf (66 aylık grubu) öğrencileri, okuma-yazmayı öğrenmenin sevincini okuma bayramında...

Özel Nilüfer Safvet Koleji birinci sınıf (66 aylık grubu) öğrencileri, okuma-yazmayı öğrenmenin sevincini okuma bayramında aileleri ile paylaştı.

Okul yönetiminin ve çok sayıda velinin katıldığı okuma bayramı Özel Safvet Koleji cep sinemasında yapıldı. Öğretmenleri Fatma Yücedağ, Belgin Altın ve Rıdvan Sayın'ın yönetiminde yıl boyunca öğrendikleri becerileri konuklar ile paylaşan öğrenciler, heyecanlarını gizleyemedi. Minikler okudukları şiirler ve gösterileri ile alkışlandı.

Okul müdürü İsmail Göbül, "Bu yıl eğitim sistemimizdeki 4+4+4 eğitim sistemi değişikliği ile 60-66 arasında olan 1.sınıf öğrencilerimizin okuma sevincini hep beraber yaşıyoruz." dedi. Göbül, program sonunda öğrencilerin okuma pastasını keserek öğrencilere başarı belgelerini ve madalyalarını taktı. Program sonunda okuma pastasından öğrenci velilerine ikram edildi ve 'İlk Defterim' sergisi gezildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: