Okumak Isteyen Mahkuma Kitap

Bolu F Tipi Cezaevi'nden Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı'ya mektup göndererek kitap isteyen mahkuma, çeşitli kitaplar gönderildi.

Bolu F Tipi Cezaevi'nden Bağcılar Belediye Başkanı Çağırıcı'ya mektup göndererek kitap isteyen mahkuma, çeşitli kitaplar gönderildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Çağırıcı, cezaevlerinden mektup gönderen hükümlü ve tutukluların kitap talebini karşılamaya devam ediyor. Bolu F Tipi Cezaevi'nden mektup gönderen Mahmut Bulut adlı mahkumun talebini öğrenen Çağırıcı, kendisine aralarında klasik eserlerin de bulunduğu kitaplar gönderdi. Mektubunda cezaevinde sosyal aktivite olarak spor yaptıklarını ve bolca kitap okuduklarını belirten Bulut, maddi sıkıntı yüzünden ihtiyaçlarını karşılayamadığını aktardı. Bulut, daha önce istediği ve "ekmek-su gibi ihtiyaç duydukları" kitapların gönderilmesinden dolayı teşekkür ettiği mektubunda, Çağırıcı'dan tekrar kitap göndermesini talep etti. Mahkumun bu talebi hemen karşılanarak, cezaevine yerli ve dünya klasiklerinden oluşan kitaplar gönderildi. Gönderilen kitaplar arasında, Mehmet Akif Ersoy'un "Safahat" isimli kitabının yanı sıra yerli ve yabancı yazarların dünyaca ünlü eserleri de bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: