"Okumayı Sevdirme Ve Kitap Kardeşliği" Projesi

Kırklareli Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği tarafından hazırlanan "Okumayı sevdirme ve kitap kardeşliği" projesi tanıtıldı.

Kırklareli Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği tarafından hazırlanan "Okumayı sevdirme ve kitap kardeşliği" projesi tanıtıldı.

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Kırklareli'nin eğitim ve öğretimde başarılı bir il olduğunu belirtti.

Kırklarelililerin okumaya önem veren bir millet olduğunu ifade eden Vali Yaman, "Öğrenciler, ülkemizin ve milletimizin geleceğidir. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Artık bizim gençlerimiz de kendilerine güveniyorlar. Kırklareli'de yaklaşık 2 yıldır görev yapıyorum ve bu süreç içerisinde en fazla ilişkiyi milli eğitim camiası ile kurduk. Biz öğrencilerimizin gayretini gördük ve bu tür projeler ile motivasyonlarınızı sağlamak istedik. Başarılı bir iliz ve bu başarıyı her zaman aynı seviyede tutmak isteriz. Biz okumaya önem veren bir milletiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kırklareli Vali Yardımcısı ve Sevgi Dünyamız ve Kültür Sanat Derneği Başkanı Taceddin Özeren de Türkiye'de kitap okuma alışkanlığının kaybolduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Özeren, Vali Yaman'a projeye desteklerinden dolayı kitap hediye etti.

Muhabir: Özgün Tiran / Hakan Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: