"Okumayı Seviyoruz" Projesi

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, valilik olarak kentte ilk defa projeli çalışma modeli başlatıldığını ve son derece başarılı sonuçlar alındığını

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, valilik olarak kentte ilk defa projeli çalışma modeli başlatıldığını ve son derece başarılı sonuçlar alındığını belirterek, bu çerçevede 39 kurum tarafından 400 civarında somut ve sosyal içerikli projenin uygulanmasının sağlandığını söyledi.

Vali Güner, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen "Okumayı Seviyoruz, Öğrenci, Öğretmen, Veli El Ele Okuyoruz Projesi" ödül töreninde yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden bugüne dek geçen süre içerisinde, yakından takip ettiği konuların başında, eğitimle ilgili çalışma ve projelerin yer aldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Kurumların, ayağı yere basan vizyonlar oluşturması ve hedeflerini ortaya koymasının, somut ve sosyal projeler üretmesinin, kentin geleceği için son derece önemli olduğunu ifade eden Vali Güner, şöyle konuştu:

"Valilik olarak ilimizde ilk defa projeli çalışma modeli başlatılmış ve son derece başarılı sonuçlar alınmıştır. Bu çerçevede 39 kurum tarafından 400 civarında somut ve sosyal içerikli projenin uygulanması sağlanmıştır. Bu projeler arasında milli eğitime ait 23 somut ve sosyal içerikli proje de yer almaktadır. Eğitim alanında fiziki altyapı imkanlarının daha da yeterli hale getirilmesi için özel gayretlerle kente yeni yatırımlar kazandırılmış ve kazandırmaya devam edilmektedir. Bu yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yatırım programında ilköğretim onarım işleri dahil 42 milyon 600 bin lira tutarında toplam 24 yatırım yer almaktadır. Bu yatırımlardan 18'i bu yıl yatırım programına alınan yeni yatırımlardan oluşmakta olup, toplam tutarı 24 milyon 620 bin liradır."

Konuşmaların ardından Vali Hakan Yusuf Güner, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: