"Okutan Anneler"den 60 Öğrenciye Burs

KOCAELİ (AA) - Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar, bu yıl 60 üniversite öğrencisine burs vermeyi hedeflediklerini bildirdi.

Okutan Anneler Derneği Başkanı Nihal Alemdar, bu yıl 60 üniversite öğrencisine burs vermeyi hedeflediklerini bildirdi. Alemdar, yaptığı yazılı açıklamada, okumak isteyen fakat türlü zorluklarla boğuşan üniversite öğrencilerine eğitimlerinde katkı sağlamak hedefiyle kurulan derneğin yeni eğitim-öğretim döneminde de çalışmalarını sürdürmeye devem ettiğini kaydetti. İki yıl önce kurulan derneğin bu süreçte ekonomik sıkıntı yaşayan 55 öğrenciye burs verdiğini aktaran Alemdar, "Okutan Anneler Derneği, 600'e yaklaşan üye anne sayısı ile bu yıl 60 öğrenciye burs sağlamayı hedefliyor" ifadesini kullandı. Alemdar, iki yılda birçok farklı proje ortaya koyduklarını belirterek, vatandaşların "Siz de bir üniversite öğrencisine çare olun" sloganıyla başlattıkları kampanya kapsamında ayda 10 lira bağışlayarak üniversite öğrencilerinin eğitimine destek olabileceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz