"Okuyorum, Boyuyorum, Ülkemi Seviyorum" Kampanyası

Sultan Alparslan Koleji öğrencileri arasında "Okuyorum, Boyuyorum, Ülkemi Seviyorum" adlı kitap okuma kampanyası başlatıldı.

Sultan Alparslan Koleji öğrencileri arasında "Okuyorum, Boyuyorum, Ülkemi Seviyorum" adlı kitap okuma kampanyası başlatıldı. Kitap okuma kampanyasına katılan kolejin ikinci sınıf öğrencileri bu yolla hem kitap okuyor hem de kentlerin isimlerini, haritadaki yerlerini ve plaka numaralarını öğrenme fırsatı buluyor. Kampanya kapsamında her öğrencinin önüne üzerinde sadece şehir isimleri ve plaka numarası bulunan Türkiye haritası konuluyor. Sınıf kitaplığın da ise 81 kitap bulunuyor. Öğrenciler üzerinde bir ilin plaka numarası yazan kitapları okudukça haritalarındaki şehirleri boyuyor. İkinci sınıf öğretmenlerinden Yahya Atış, yaptığı açıklamada, haritasını tamamlayan her öğrenciye ödül vereceklerini belirterek, "Amacımız öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve onları okumaya teşvik etmek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: