Olcay Hanım'ın metaneti

Deniz Baykal'ın istifasına neden olan görüntülerin internete düşmesinden sonra dikkatlerin odaklandığı eşi Olcay Baykal, dün evinin yakınlarındaki bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi.

Yaşanan gelişmelerin ardından sükunetini ve zarafetini koruyarak eşine destek veren Olcay Hanım, aile dostları Atanur Göncü ile birlikte alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken fotoğrafını çeken gazetecileri de sükunetle karşıladı.

[

****](https://www.mynet.com/baykal-sirada-baskalari-var-110100510875 )

[

****](http://video.mynet.com/habervideo/Deniz-Baykal-Gorevinden-Istifa-Etti/522140)

Alışveriş yaptıktan sonra evine dönmek için dışarı çıkan Olcay Baykal, gazetecileri görünce apar topar araca yöneldi.

Reklam
Reklam

ÇAMAŞIRLARINI ASTI

Yaptığı alışverişin ardından Deniz Baykal ile birlikte günü evinde geçiren Olcay Baykal, evinin bahçesinde bulunan çamaşırlığına, çamaşırlarını asarken ve toplarken görüntülendi.

Sitenin önünde toplanan CHP Ankara Gençlik Kolları üyesi bir grup da, "Başbakan Baykal", "Gün gelecek devran dönecek, komplocular halka hesap verecek", "İnadına sol, inadına Baykal" sloganları attı. "Gençler Seni Bekliyor, Genel Başkan'ım geri gelin, iktidara yürüyelim" pankartları asan grup, Baykal'ın TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda yaptığı konuşmayı da sinevizyon eşliğinde partililere izletti.

Sitenin giriş kapısına İl Gençlik Kolları üyeleri tarafından meşaleler yerleştirildi. CHP'nin ilk kadın kolları başkanı Nezihe Altıok da eylem çadırına gelerek partililere destek verdi.

Bugün de Türkiye'nin dört bir yanından gelen partililerin eyleme katılacağı öğrenildi. Açlık grevi yapan Maltepe ilçe örgütü üyeleri ve Başkan Zengin, geceyi site önünde geçirdi.