Öldüğü 4 gün sonra farkedildi

76 yaşındaki işçi emeklisi Ali Özer, evinde iftar sofrasında kalp krizinden öldü. Özer’in cesedi 4 gün sonra bulundu.

Konya'da 10 yıl önce eşi öldüğü için yalnız yaşayan 76 yaşındaki işçi emeklisi Ali Özer, evinde iftar sofrasında kalp krizinden öldü. Özer’in cesedi 4 gün sonra, şüphelenip eve giren komşuları tarafından bulundu.

10 yıl önce eşi Rahime Özer vefat eden Ali Özer, çocukları da olmadığı için Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Celali Sokak’taki 2 katlı ahşap evde yalnız yaşamaya başladı. Oturduğu 2 katlı evi ve köydeki evini eğitime bağışlayan Ali Özer’i en son cuma günü camide namazda gören komşuları, kendisinin bir daha ortalıkta görünmediğini söyledi. Merak ederek dün saat 21.30 sıralarında evine bakan komşuları, evden koku gelmesi üzerine pencereyi zorlayarak içeri girdi. Komşular, Özer’in sofra başında cansız bedeniyle karşılaştı.

Reklam
Reklam

EVLERİNİ EĞİTİME BAĞIŞLAMIŞ Haber verilmesi üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği sanılan Özer’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sofrada yağlı yemek bulunması nedeniyle Ali Özer’in iftar sofrasında öldüğü kanaatıne varıldı.
Özer’in oturduğu 2 katlı ev ile köyündeki evini eğitim vakıflarına bağışladığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz