Öldürdü, 10 poşete koyup dereye attı

Samsun'da bir kişi, karısıyla ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşını evinde baltayla öldürerek parçalara bölüp 10 ayrı poşet içinde ırmağa attı.

Ayvacık ilçesinin Söğütpınar köyünde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası Sebahattin Yener (44), perşembe günü ortadan kayboldu. Sebahattin Yener'in aracını Çarşamba ilçesinde bulan yakınları, polise ve jandarmaya haber verdi.

Yener'in yakının kardeşleri bugün Samsun Cumhuriyet Savcılığı'na şikayette bulunarak, kayıp olan Sebahattin Yener'i arkadaşı Engin P.'nin öldürmüş olabileceğini bildirdi. Engin P., İlyasköy Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Suçunu itiraf eden Engin P., Sebahattin Yener'i eşi Reyhan P. ile ilişkisi olduğu için evinde baltayla keserek öldürüp parçalayarak ayırdığı cesedi 10 ayrı poşet içinde köprüden Mert Irmağı'na attığını söyledi.

Gözaltına alınan Engin P. ve eşi Reyhan P., Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği'ne bağlı Kurbağa Adamlar, Mert Irmağı'nda ceset aradı.

Ceset arama çalışmaları devam ederken, öldürülen Sebahattin Yener'in kardeşi Selami Yener, "Engin P., kardeşimi baltayla keserek öldürmüş ve 10 ayrı poşet içinde ırmağa atmış. Bu olayın kadın yüzünden meydana gelmesi mümkün değil. Bu işin içinde başka işler var. Olayı örtbas etmeye çalışıyorlar" dedi.

İHA