Öldürdüğü Eşinden Bir Yıl Sonra Boşanmış

Mersin'de 2008 yılında kayıp olarak aradığı hemşire eşini öldürdüğünü itiraf eden öğretmenin bir yıl sonra...

Mersin'de 2008 yılında kayıp olarak aradığı hemşire eşini öldürdüğünü itiraf eden öğretmenin bir yıl sonra da kayıp eşinden boşandığı ortaya çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri 27 Aralık 2008'de kaybolduğu bildirilen hemşire Diba Sürer (45) ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, kadının eşi E.Sürer (52) tarafından öldürüldüğünü belirlemesinin ardından tutuklanan zanlı ile ilgili yeni bilgilere ulaştı.

İstanbul'da bir okulda coğrafya öğretmenliği yapan zanlı E.Sürer'in 2009 yılının nisan ayında eşi Diba Sürer'in kayıp olduğunu bildirerek Mersin Aile Mahkemesi'ne boşanma ve velayet davası açtı. İstanbul'da bulunan evlerinin Diba Sürer tarafından satılabileceği gerekçesiyle mahkemeden koruma talebinde bulunan E.Sürer, kayıplıktan dolayı iki kardeşini şahit göstererek 2010 yılı haziran ayında eşinden boşandı.
E. Sürer davanın sonuçlanmasının ardından evdeki tedbir kararını da kaldırttı. Polislerin Diba Sürer'in cesedinin bulunması için çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: