Öldüren balık avı

ANTALYA (İHA) - Antalya'da, 30 yaşındaki bir balıkçı, balık avlamak için fitilini ateşlediği dinamitin elinde patlaması sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Antalya'nın Karaöz beldesinde meydana geldi. 30 yaşındaki Mehmet Eren isimli bir kişi, dinamitle balık avlamak için bir arkadaşıyla birlikte Karaöz barajına geldi. Barajda balık tutmak için hazırlanan balıkçı, fitilini yaktığı dinamiti suya bırakmakta geç kalınca içi barut dolu dinamit elinde patladı. Ağır yaralanan balıkçı yanındaki arkadaşı tarafından 07 KK 299 plakalı otomobille hastaneye kaldırıldı. Yaralı balıkçıyı hastaneye yetiştiren otomobilin 5 dakikalık bir sürenin ardından Düden Şelalesi
girişinde benzini bitti. Bu sırada otomobilin benzininin bittiği noktaya gelen 112 ambulansı ekibi yaptığı ilk müdahalede yaralı balıkçının hayatını kaybettiğini belirledi. Arkadaşının otomobili ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırılan balıkçının cesedi otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam