Öldürüldükten sonra yakılan kişinin katil zanlısı bulundu

Öldürüldükten sonra yakılan ve kimliği tespit edilmeyen şahsın katil zanlısı bulundu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Cinayet...

Öldürüldükten sonra yakılan ve kimliği tespit edilmeyen şahsın katil zanlısı bulundu. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlının 16 yaşındaki Ü.Ö., cesedin ise Bekir Tamdemir'e (40) ait olduğu tespit etti.
Polis, dün, Kırıkkale'nin Yenidoğan Mahallesi'nde boş arazide ceset bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti. 40 yaşlarındaki erkek cesedinin yakılmış olduğu belirlendi. Ceset, otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, yaptıkları araştırma sonucunda cesedin kimliğini belirledi. Bıçaklandıktan sonra yakılan kişinin Bekir Tamdemir olduğu tespit edildi. Cinayete kurban giden Tamdemir'in, Ü.Ö. ile görüldüğü ihbar üzerine ekipler, Ü.Ö.'yu yakalayıp gözaltına aldı. Zanlı, 18 yaşından küçük olması sebebiyle Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
İfadesine başvurulan Ü.Ö.'nün, birlikte alkol aldıklarını, kendisini taciz ettiği için Tamdemir'i öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Ü.Ö., işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz