Öldürülen Kadının Katil Zanlısı Adliyede

İzmir'in Buca ilçesinde, ormanlık alanda bir çocuk annesi 36 yaşındaki Sibel Özkişi'nin başını ezip, boğazını...

İzmir'in Buca ilçesinde, ormanlık alanda bir çocuk annesi 36 yaşındaki Sibel Özkişi'nin başını ezip, boğazını bıçakla keserek öldürdüğü iddia edilen Hasan C. adliyeye sevk edildi.

Geçen cuma günü Yıldızlar mevkisinde meydana gelen olayda yoldan geçen bir vatandaş, otomobilden bir ceset atıldığını görerek jandarmaya bildirdi. Cesedin bulunduğu yere giden ekipler, boğazı bıçakla kesilip öldürülmüş bir kadın buldu. İncelemede cesedin, Karabağlar ilçesinde oturan Özkişi'ye ait olduğu belirlendi. Geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, cesedin atıldığı otomobilin, nakliyecilik yapan Hasan C. tarafından kiralandığını ve Özkişi'nin bu kişiyle bir süre beraber yaşadığını tespit etti. Zanlının Denizli'de olduğunun belirlenmesi üzerine İzmir'den özel bir ekip gönderildi. Jandarma, genç kadının atıldığı "20" plakalı otomobili, bir arazide terkedilmiş halde buldu. Zanlı Hasan C.'nin bir barda eğlendiğini belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. Jandarmaya teslim olan zanlı, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Sibel Özkişi'nin, Hasan C. tarafından rahatsız ve tehdit edildiği gerekçesiyle polise üç defa başvurduğu ve hakkında koruma kararı verildiği öğrenildi. Özkişi'nin 11 yaşındaki oğlunun da Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildiği bildirildi. İzmir'e getirilen zanlı Hasan C., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: