Öleceği içine doğdu

ORDU (İHA) - Ordu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde önceki gece odasının balkonundan düşerek hayatını kaybeden 63 yaşındaki Zeynep Eren'in ölümü huzurevi sakinlerini yasa boğdu.

Yaklaşık 4 yıldır Ordu Huzurevi'nde kalan ve 2002 yılı Mart ayında aynı yerde kalan Derviş Karakoç ile evlendikten sonra bir süre evde yaşamaya başlayan, eşinden ayrıldıktan sonra da yeniden huzurevine dönen 63 yaşındaki Zeynep Eren'in önceki sabah bahçede cesedi bulundu. Bir anda şok etkisi bırakan olayda hayatını kaybeden Zeynep Eren'in bir hafta önce çevresindekilere 'yakında öleceğim' dediği ortaya çıktı. Yüksek tansiyon hastası olduğu belirlenen ve 6 çeşit ilaç kullanan Zeynep Eren'in geceleri sık sık tansiyonunun yükseldiği, bu etkiden kurtulmak için balkona açık havaya çıktığını belirten huzurevi sakinleri, "Zeynep hanım bize bir hafta önce 'yakında gideceğim hakkınızı helal edin' demişti. Demek ki içine doğmuştu. Rahmetlinin sık sık tansiyonu yükseliyordu. Zaman zaman tansiyonun etkisini geçireceği düşüncesiyle açık havaya çıkıyordu" dediler.

Reklam
Reklam

Bu arada Ordu Valisi Kemal Yazıcıoğlu'da huzurevini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Tüm yaşlıların hatırını soran ve onlarla ilgilenen Vali Yazıcıoğlu, "Zeynep annemizi kaybettik. Onu seviyorduk. Allah rahmet etsin" dedi. Vali Yazıcıoğlu, daha sonra Zeynep Eren'in kaldığı odada incelemelerde bulundu. Yazıcıoğlu, balkon korkuluğunun kısa olduğunu söyledi.