Ölen Arkadaşlarının Masasına Çiçek Bıraktılar

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 22 Aralık 2012 tarihinde kalp krizinden vefat eden Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde...

Kütahya'nın Simav ilçesinde, 22 Aralık 2012 tarihinde kalp krizinden vefat eden Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde görevli 19 yıllık tahsilat memuru Ahmet Işıklı’nın masasına mesai arkadaşları çiçekle ve fotoğrafını koydu.

Kalp krizi neticesinde vefat eden bir kız çocuğu babası Ahmet Işıklı'nın (47) ahlaki ve başarıları ile çevresinde örnek bir memur olarak görüldüğüne vurgu yapan Belediye Muhasebe Müdürü İdris Aydemir, “Ahmet arkadaşımız dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile çevresinde herkesin takdirini kazanmış birisiydi. Muhasebe servisi olarak arkadaşımızın aramızdan sürpriz bir şekilde ayrılmasının üzüntüsünü ve şokunu henüz üzerimizden atamadık. Arkadaşımıza olan vefamızı ortaya koyabilmek için onsuz geçirdiğimiz ilk mesai gününde koltuğuna fotoğrafıyla birlikte bir demet çiçek koyduk” dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Işık’lının vefatının kendilerini çok üzdüğünü ifade eden servis çalışanları, “Ahmet kardeşimiz yeri zor doldurulacak birisiydi. Kendisini özleyeceğiz. Onu kalbimizde yaşatacağız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: