Ölen Kaptanın Eşi Son Kez Görmek İçin Feryat Etti

Yunanistan'ın Yunanistan'ın Zakinthos adası açıklarında geminin alabora olması sonucu hayatını kaybeden kaptanın eşi Behiye Erzin...

Yunanistan'ın Yunanistan'ın Zakinthos adası açıklarında geminin alabora olması sonucu hayatını kaybeden kaptanın eşi Behiye Erzin (42), eşinin cenazesinin eve getirilmesinin ardından, "Ben 6 aydır eşimi görmüyorum, onu son bir kez göreyim, yanına oturayım" diye feryat etti.

Yunanistan'ın Zakinthos adası açıklarında "Erol Şenkaya" isimli Türk kargo gemisinin 19 Mayıs gecesi denize açıldıktan sonra 10 mil kadar mesafe kat ettikten sonra alabora olması sonucu hayatını kaybeden kaptan Adnan Erzin'in (47) cenazesi 6 gün sonra memleketi Adana'ya kargo uçağıyla getirildi.

Reklam
Reklam

Erzin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alınan kaptanın cenazesi merkez Çukurova ilçesindeki evine götürüldü.

Evinin önünde bekleyen kaptanın eşi Behiye Erzin (42) ve kız kardeşleri cenaze aracının gelmesiyle gözyaşlarına boğuldu. Kaptanın kız kardeşleri cenaze aracına sarılarak, "Kardeşim sana ne oldu böyle. Bize böyle mi gelecektin" diye ağıtlar yakıp ağladı.

Kaptanın eşi Behiye Erzin ise "Eşimi en son 6 ay önce gördüm, onun yanına oturmak onu son bir kez olsun görmek istiyorum. Ne olur onu bana gösterin, sadece yanında oturacağım söz verdim ağlamayacağım" diyerek feryat etti.

Kaptanın cenazesi bir süre cenaze evinin önünde bekletildikten sonra toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Behiye Erzin, eşinin bulunduğu cenaze aracına binerek kocasını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: