Ölesiye dövülen kadın 43 gün sonra hastanede tedavi görürken öldü

Konya'da otobüs durağında ağır yaralı halde bulunan M.T., 43 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti....

Konya'da otobüs durağında ağır yaralı halde bulunan M.T., 43 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden M.T., ablasının kayıp başvurusu yapmasından sonra başlatılan arama çalışmaları sonucu Selçuklu ilçesinde bir otobüs durağında bulunmuştu. Polis, yapılan kayıp başvurusu sonrası başlattığı arama çalışmalarında, önce M.T.'nin erkek arkadaşı Mustafa K.'yı (35) gözaltına alıp ifadesine başvurmuştu. İki çocuk annesi M.T., Mustafa K.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda 19 Temmuz'da Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde bir otobüs durağında ağır yaralı halde bulunmuştu. 4 gündür kayıp olduğu bildirilen kadının, bu süre içinde aç ve susuz bırakıldığı belirlenmişti.
Konya Numune Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan 32 yaşındaki M.T., hastanede 43 gün süren tedaviye rağmen dün geç saatlerde öldü. Yakınları tarafından hastane morgundan alınan genç kadının bugün toprağa verileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz