"Olimpik Gün" Koşusu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle Türkiye'de olimpik kültür ve bilincin yaygınlaşması amacıyla düzenlenen "Olimpik

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle Türkiye'de olimpik kültür ve bilincin yaygınlaşması amacıyla düzenlenen "Olimpik Gün" koşusu Karabük'te de yapıldı.

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'ne (IOC) üye ülkelerin "Olimpizm" temalı etkinliklerle düzenlediği ve TMOK tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen koşu, İkiyüz Evler Mahallesi meydanından başlatıldı.

Karabük Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, AK Parti Karabük İl Başkanı Ömer Ayar ile sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla başlayan koşuya, Karabüklü sporcular ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Koşu Karabük Valiliği önünde son buldu.

Reklam
Reklam

Karabük Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin, burada yaptığı açıklamada, eş zamanlı bütün dünyayla birlikte, olimpik koşuyu illerinde de başarıyla gerçekleştirdiklerini ve katılımın yüksek olduğunu kaydetti.

Muhabir: Ahmet Özler / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: