Olimpik Köy Inşaatındaki Göçük

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet Ali Eroğlu ile il başkan yardımcıları Yaşar Bilir ve Mustafa Kılıç, göçükte yaralanan işçileri

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mehmet Ali Eroğlu ile il başkan yardımcıları Yaşar Bilir ve Mustafa Kılıç, göçükte yaralanan işçileri ziyaret etti.

Partiden yapılan açıklamaya göre, AK Partili yöneticiler, iş kazasında yaralanan ve Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Ali Çiçek'i hastane odasında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Eroğlu, kaza nedeniyle üzüntülü olduklarını ve işçiyi ziyaret ederek, sağlık durumunu hakkında bilgi aldıklarını belirtti.

Ali Çiçek'in endişe edilecek bir sağlık sorununun olmadığını ifade eden Eroğlu, işçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Eroğlu, bu tür kazaların tekrar yaşanmamasını da temenni ederek, gerekli önlemlerin yüklenici firmalar tarafından alınmasını ve önceliğin işçi sağlığı olduğunun herkes tarafından bilinmesini istedi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz