Olimpiyat Ikincisi Tatar'dan Evcilmen'e Ziyaret

2012 Londra Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan tekvandocu Nur Tatar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.

2012 Londra Olimpiyatları'nda gümüş madalya kazanan tekvandocu Nur Tatar, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.

Tatar'ın annesi Birgül ve babası Nizamettin Tatar'ın da bulunduğu ziyarette konuşan başkan Evcilmen, genç tekvandocunun kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Evcilmen, Tatar'ın daha fazla çalışarak büyük başarılar elde etmeye devam edeceğine inandığını belirtti. Bir sonraki olimpiyatlarda Tatar'dan altın madalya beklediklerini ve bu beklentisinin gerçekleşeceğinden emin olduğunu dile getiren Evcilmen, Tatar'a Cumhuriyet altını hediye etti.

Reklam
Reklam

Evcilmen, belediye olarak amatör sporlara büyük destek verdiklerini kaydetti. Olimpiyatlarda mücadele eden Aslı Çakır Alptekin ile Nimet Karakuş'un da bir dönem kulüplerinin sporcuları olduğuna dikkati çeken Evcilmen, bu sporcuların başarılarını duydukça gururlandıklarını vurguladı.

Nur Tatar ise desteklerinden dolayı Evcilmen'e teşekkür etti.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: