Olimpiyatlarda Türkiye-Azerbaycan Kardeşliği

10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları, Türkiye ve tüm dünya ülkeleri arasında sevgi, dostluk ve diyalog kurmaya...

10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları, Türkiye ve tüm dünya ülkeleri arasında sevgi, dostluk ve diyalog kurmaya devam ediyor. Azerbaycanlı Türkçe sevdalıları, “Aynı milletten geliyoruz” sloganları eşliğinde Türkiye-Azerbaycan kardeşliğine vurgu yaptılar.

Ankara Kızılcahama’da devam eden Türkçe Olimpiyatları’nda yarışmalardan sonra bir araya toplanan Azerbaycanlı öğrenciler, Azerbaycan bayrağı ile poz vererek “Azerbaycan-Türkiye” sloganları eşliğinde kardeşlik gösterisi yaptı. “Aynı milletten geliyoruz” diyen Azerbaycanlı Asimen Qocayev, Azerbaycan’ın başarını Türkiye’nin başarısı olarak gördüklerini söyledi. Coşkuyla “Azerbaycan-Türkiye” diye kardeşlik çağrısı yapan Azerbaycanlı Yusuf Elekberov, “Tek dostumuz Türkiye. Kardeşliğimizi değişmeyiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: